نحوه لوله کشی آب ساختمان و جدا کردن لولههای آب سرد و گرم بخشی از تکنیکهای صحیح تأسیسات ساختمانی هستند که در بازسازی و یا ساخت بنا باید بدان توجه کامل داشت. در این مقاله به تفصیل آموزش لوله کشی آب ساختمان – زینولوله را به شما می آموزیم.
لوله کشی صحیح آب ساختمان باید مطابق قوانین لوله کشی انجام گیرد تا آب در ساختمان به طور مناسب گردش یابد و در عین حال دچار نشتی و یا ایرادات دیگر در آینده نیز نشود.
انواع لوله کشی ساختمان را در مقاله دیگری برایتان به تفصیل نام بردیم. برای خواندن آن روی این لینک کلیک کنید.
مراحل و نحوه لوله کشی آب ساختمان
دانش انجام هرکاری به فرد کمک میکند تا در مرحله اجرا، آن را بهتر و اصولیتر انجام دهد. آگاهی از نحوه لوله کشی آب ساختمان هم از این قائده مستثنی نیست.
برای آموزش لوله کشی آب ساختمان هم ابتدا باید مراحل اجرای لولهکشی آب ساختمان را با جزییات و ریزهکاری بیان کرد. این مراحل عبارتند از:
- رسم نقشه لوله کشی آب ساختمان
ابتدا نقشه لوله کشی آب ساختمان را رسم کنید، طراحی نقشه بر اساس تعداد طبقات ساختمان صورت میگیرد و از طبقه همکف شروع شده و تا طبقات بالاتر ادامه دارد.در مرحله اجرا باید محل اجرای لوله کشی را با نقشه لوله کشی آب ساختمان مطابقت داده و سپس بر طبق محاسبات انجام شده وسایل مورد نیاز را خریداری کنید.طراحی نقشه لوله کشی آب ساختمان بر اساس تعداد طبقات ساختمان صورت میگیرد و از طبقه همکف شروع شده و تا طبقات بالاتر ادامه مییابد. طراحی نقشه لوله کشی آب ساختمان بر اساس تعداد طبقات ساختمان صورت میگیرد و از طبقه همکف شروع شده و تا طبقات بالاتر ادامه مییابد.
- انجام لولهکشی رایرز بهصورت صحیح
اولین قدم در اجرای لوله کشی صحیح آب ساختمان، لوله کشی رایزر است. پس از لولهکشی رایزر، لولههای طبقه اول را از محل رایرزها جدا کنید.
- انشعاب مصرف کننده
پس از اتمام لولهکشی طبقه اول، انشعاب مصرفکننده را با ارتفاع مناسب اجرا کنید. سرهای انتهایی لولهکشی ساختمان را باید با یک درپوش مناسب بپوشانید. منبع اصلی آب لولهای است که معمولاً از سقف آویزان شده و اتصالات آن به رایزر متصل میگردد.
- کشیدن لوله
پس از اینکه مهار لولهکشی انجام شد، لولهکشی طبقات بعدی را نیز به همین ترتیب انجام دهید.
- اتصال فتینگ
درپوشهایی را که برای لوله گذاشتهاید باز کنید و با کمک مهره ماسوره، فتینگهای دیگر و… آنها را به یکدیگر وصل کنید.
- بازدید نهایی و بررسی سیستم لوله کشی ساختمان
پس از بازدید از سیستم لولهکشی و اطمینان از مسدود بودن تمامی آنها، پایینترین درپوش لوله کشی را باز کرده و سیستم لولهکشی را از آب شهری پر کنید.
- هواگیری
شل کردن تمامی درپوشها موجب هواگیری شاخههای انشعابی و سیستم لولهکشی ساختمان میگردد. در این مرحله حتماً هواگیری لولهها را انجام دهید. هواگیری معمولاً با خارج شدن مقداری آب همراه است. پس از اتمام و اطمینان از اینکه هواگیری کاملاً انجام شده، درپوشها را دوباره سفت کنید.
- بازدید نهایی
پس از هواگیری کار لولهکشی ساختمان به اتمام رسیده و باید بازدید نهایی را انجام دهید.
با این حال، اگر با وجود آشنایی با مراحل و نحوه لوله کشی آب ساختمان نیاز به کمک داشته و قصد دارید از خدمات اینترنتی برای لولهکشی ساختمان استفاده کنید، زینولوله میتواند با معرفی بهترین لولهکشهای آب در تهران و ارائه خدمات لولهکشی آب و بازسازی آنها به شما کمک کند تا از خدمات حرفهای و باکیفیت استفاده کنید.